Kotisivut.

Käyttäjäystävälliset ja tyylikkäästi kaikilla laitteilla toimivat kotisivut.

Tyylikkäästi.
Sujuvasti. Edullisesti.

Ensivaikutelma asiakkaisiin tehdään yleensä ennen ensimmäistäkään henkilökohtaista kontaktia. Pidä siis yrityksesi ulkoinen habitus edustavana.
Tyylikkäästi. Sujuvasti. Edullisesti.

Tyylikäs ulkoasu

Vastuu ulkoasusta ei jää asiakkaan harteille. Kunnianhimoinen tavoitteeni on, että viimeistään valmiiden sivujen myötä asiakkaani saa uusista kotisivuistaan WOW-elämyksen.

Sujuva työskentely

Työskentelyprosessi tehdään asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Muutaman oleellisen kartoituksen jälkeen ensimmäinen versio sivustosta saadaan näkyviin muutamassa päivässä, jonka jälkeen voimme yhdessä viimeistellä sivuston yksityiskohdat julkaisukuntoon.

Edullinen hinta

Tyylikäs ei välttämättä ole kallista. Pystyn suunnittelemaan ja tuottamaan personoidut, näyttävät ja toimintavarmat sivustot asiakkaalle takuuvarmasti kilpailukykyiseen hintaan.

Helppo päivittää

Saat sivustollesi tunnukset, joilla pystyt kätevästi päivittämään sivustosi sisältöä – tai voit halutessasi ulkoistaa ylläpidon myös meille, mikäli se tuntuu luontevimmalta.

Luontimosta kerrottua:

Koska tyytyväinen asiakas on se paras asiakas.

Kiitos mahtavien kotisivujen toteutuksesta! Tuntuu siltä kuin ajatukseni olisi luettu. Niin omalta kotisivun visuaalinen ilme näyttää. Nyt minulla on mahtava käyntikortti ensivaikutelman luomiseksi. Työskentely kanssasi on sujunut joustavasti, olet kuunnellut toiveitani ja vastaavasti opastanut ja kertonut oman mielipiteesi ja kehittämisehdotuksesi, arvostan! – Sinulla on hyvä maku ja silmä, osaat vastata hyvin laatutietoisen ja estetiikkaa arvostavan asiakkaan tarpeisiin. Voin täydestä sydämestäni suositella sinua kaikille tämän tyyppisiä palveluita kaipaaville.

Niina Tenhunen

Parturi-kampaamo yrittäjä, Hiushuone Huvikumpu

Arvelluttaako hinta?

Yksilöllisistä tarpeista ja lähtökohdista johtuen annan hinta-arvion pakettihinnoittelun sijaan mieluummin aina henkilökohtaisesti. Kuvaile tarpeitasi lyhyesti, niin palaan asiaan pikinmiten.

2 + 1 =

Timo Pyrrö

Timo Pyrrö

Graafinen suunnittelija, BBA, Yrittäjä

Olen vahvan kaupallisen taustan ja luontevan asiakaspalvelun omaava, graafinen suunnittelija, joka rakastaa kitaransoiton ja perheensä lisäksi erityisesti pienten yritysten imagon kohottamista suurten "jättiläisten" tasolle visuaalisin keinoin.

Sähköposti

Puhelin

+358 400 947804

Facebook

Tsekkaa Luontimon tuoreimpia kuulumisia!

Laskutus

Käyntiosoitteeseen tai sähköpostiin.

Y-tunnus

2763644-7

Osoite

Arotie 1 E 15
01820 Klaukkala