Kotisivut.

Käyttäjäystävälliset ja tyylikkäästi kaikilla laitteilla toimivat kotisivut.

Tyylikkäästi.
Sujuvasti. Edullisesti.

Kun digitoimisto on liian kallis ja valmiit kotisivukoneet liian kömpelöitä, saat ja verkkosivut Luontimolta tyylikkäästi, sujuvasti ja edullisesti.

Tyylikäs ulkoasu

Vastuu ulkoasusta ei jää asiakkaan harteille. Kunnianhimoinen tavoitteeni on, että viimeistään valmiiden sivujen myötä asiakkaani saa uusista kotisivuistaan WOW-elämyksen.

Sujuva työskentely

Työskentelyprosessi tehdään asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Muutaman oleellisen kartoituksen jälkeen ensimmäinen versio sivustosta saadaan näkyviin muutamassa päivässä, jonka jälkeen voimme yhdessä viimeistellä sivuston yksityiskohdat julkaisukuntoon.

Edullinen hinta

Tyylikäs ei välttämättä ole kallista. Pystyn suunnittelemaan ja tuottamaan personoidut, näyttävät ja toimintavarmat sivustot asiakkaalle takuuvarmasti kilpailukykyiseen hintaan.

Helppo päivittää

Saat sivustollesi tunnukset, joilla pystyt kätevästi päivittämään sivustosi sisältöä – tai tee asia itsellesi mahdollisimman helpoksi ja anna ylläpito meidän hommaksi. Riittää kun laitat sähköpostilla muutostoiveet ja sisältö on viimeistään kahden päivän sisällä sivustolla.

Luontimosta kerrottua:

Koska tyytyväinen asiakas on se paras asiakas.

Kiitos mahtavien kotisivujen toteutuksesta! Tuntuu siltä kuin ajatukseni olisi luettu. Niin omalta kotisivun visuaalinen ilme näyttää. Nyt minulla on mahtava käyntikortti ensivaikutelman luomiseksi. Työskentely kanssasi on sujunut joustavasti, olet kuunnellut toiveitani ja vastaavasti opastanut ja kertonut oman mielipiteesi ja kehittämisehdotuksesi, arvostan! – Sinulla on hyvä maku ja silmä, osaat vastata hyvin laatutietoisen ja estetiikkaa arvostavan asiakkaan tarpeisiin. Voin täydestä sydämestäni suositella sinua kaikille tämän tyyppisiä palveluita kaipaaville.

Niina Tenhunen

Parturi-kampaamo yrittäjä, Hiushuone Huvikumpu

 • 5 star review  Täyden kympin luova tekijä, suosittelen lämpimästi!!!!

  thumb Katja Ylitalo
  8/29/2017

  5 star review  Loistava ja ammattitaitoinen! Todella kärsivällinen ja vielä luovan lahjakas tekijä!! Kiitos <3 Suosittelen todella!!

  thumb Paula Artes
  5/29/2018

  Hyvä palvelu! Timo ymmärsi hyvin mitä halusin ja teki sen. Kaikki oli selkeetä niin että taviskin ymmärtää 😊👍

  thumb Niina Kangas
  11/21/2018

Arvelluttaako hinta?

Yksilöllisistä tarpeista ja lähtökohdista johtuen annan hinta-arvion pakettihinnoittelun sijaan mieluummin aina henkilökohtaisesti. Kuvaile tarpeitasi lyhyesti, niin palaan asiaan pikinmiten.

8 + 15 =